CVS

commercial surveyors, manchester

The challenge:

Create an inspiring place to work, to cater for future expansion in line with an ambitious growth strategy

Our approach:

Our project consultants and designers worked closely with HR and Operations departments within CVS to establish the design brief for the project. Integration of teams, was important for CVS therefore informal, ‘away from the desk’ zones were incorporated into the design, whilst allowing for high density desking catering for the growth plans.  Once the project moved to the construction phase the works were completed in a proficient and timely manner.

The feedback:

"Partnering with Officeinsight on this project gave us the ability to complete the works within an extremely tight timeframe. Also, their experience and competence as a team impressed us, from the early design stages to final handover. The result is an excellent workplace which includes multifunctional break out spaces, these have already boosted collaboration, increased social interaction and strengthened teamwork. Visitors, clients and new employees are all impressed with the new environment as it truly embodies our ‘will to win’ culture and reinforces the vision from our leadership team."

Calendar

0

weeks

Flat Plan

0

sq ft

Office Chair

0

seats

BOOK YOUR CONSULTATION TODAY