J and C Joel

manufacturer west yorkshire

The challenge:

Convert an old mill building to create an office with open plan feel, individual offices and meeting room.

Our approach:

This was a great opportunity to fuse a flexible, smart and open plan environment into an old, rustic mill roof space. By harnessing the visual power of juxtaposition and an open plan concept, the space truly reflects the companies dynamic and transparent values. By leaving the ceiling exposed and dividing the space into zones with seamless glass partitioning and storage wall, the client has a highly functional yet flamboyant office.

The feedback:

"After carrying out a lot of research to find a `key` partner we were pleased to use the services of Officeinsight who helped us with the design, layout and installation of the office suite work stations.  Overtime, Officeinsight have been supporting us and using their technical advice have assisted in changing the original layout several times and somehow fitted more workstations and still maintained the open plan feel. J&C Joel are very happy with the level of support from Officeinsight and would recommend them to any company looking to achieve similar results."

Calendar

0

weeks

Flat Plan

0

sq ft

Office Chair

0

seats

BOOK YOUR CONSULTATION TODAY