Office refurbishment project in Stockport

12 Jul

Office refurbishment project in Stockport

Officeinsight’s office refurbishment project in Stockport is nearing completion.

Features of the office refurbishment included full height glazed partitioning, part glazed partitioning, Polyflor Vintage Timber vinyl flooring, carpeting, decoration, suspended ceilings, lighting, fitting out a laboratory and installing a shower room facility.

The company chose frameless glass partitioning along with timber effect Polyflor vinyl flooring.   This gave the office a modern, bright and airy feel without breaking the bank.  Due to the extent of the office refurbishment works, the project was undertaken in many phases across two separate buildings allowing the staff to work and fully operate out of the buildings whilst the refurbishment works were carried out.