KEY STATISTICS

Calendar

0

weeks

Flat Plan

0

sq ft

Office Chair

0

seats

THE BRIEF

To design and fit out the 1st floor suite of Quayside, Wilderspool Business Park in Warrington, keeping in line with the Handelsbanken model specification. This was a challenge because the existing exposed concrete ceiling and M&E keeping with the required look and feel.

THE APPROACH

We initially focused our attention on creating the key meeting rooms and client space close to the entrance to the space. We placed the reception holding area close to the window looking over the magnificent water fountain to the east. We introduced a moving wall between the two large meeting rooms which enabled the two spaces to be opened up into one larger training space for events involving other branches.

The kitchen facilities were key to the brief, a space was needed close to the client areas but also markedly separate from the main working area to allow people to breakout. The workstations are positioned on the east side of the building, giving the best views. We also installed a hot-desking area formed from electric sit-stand workstations. 

THE FEEDBACK

STEP ONE
STEP TWO