KEY STATISTICS

Calendar

0

weeks

Flat Plan

0

sq ft

Office Chair

0

seats

THE BRIEF

Design and Fit Out Hermes’ new Tech Hub in Leeds to create a vibrant, homely office, focused on increasing employee wellbeing, retention and productivity meanwhile steering clear of traditional office design to create a truly inspiring workspace. 

THE APPROACH

The design intent was to welcome all into the Hermes family and deliver an experience for all visitors. We utilised the latest innovations in moving walls and AV technology throughout the design as well as incorporating hot desking to facilitate flexible collaboration throughout the office. Capitalised on Hermes' bold and striking branding to create a vibrant space, using custom joinery and angles to pull your attention into the space meanwhile creating an experiential journey to leave a lasting impression on visitors. Attracting and retaining talent was a key priority for Hermes therefore we designed areas where employees could work and socialise, such as the bar, games areas and the terrace, resulting in a space that feels homely yet promotes collaboration.

THE FEEDBACK