KEY STATISTICS

Calendar

0

weeks

Flat Plan

0

sq ft

Office Chair

0

seats

THE BRIEF

Design and refurbish Hermes’ existing Head Office to align with the company’s vision; not only creating a great place to work, but also an exciting place for their people to be. Using technology, the aim was to create an immersive experience for colleagues and visitors to allow stakeholders to dip their toe into the Hermes brand. Important aspects of the brief included wellbeing, connectivity and supporting the customer journey throughout.

THE APPROACH

It was clear that the reception area needed to have a big impact on visitors when they touched down in the space. It was also important to communicate the three areas of parcel delivery that the company serves. This was achieved with large AV screens and custom joinery to deliver the WOW factor. Also included is a restaurant space with a professional catering kitchen so that great food can be served on site. The meeting spaces are equipped with the best technology to enable a hybrid working experience with colleagues based outside of the office and he working areas are bright and spacious with plenty of touchdown spaces included.

STEP ONE
STEP TWO