KEY STATISTICS

Calendar

0

weeks

Flat Plan

0

sq ft

Office Chair

0

seats

THE BRIEF

Due to quick growth, the client wanted a space that would enable them to expand rapidly and have space to get together as a team and collaborate. The space needed to have a storage solution that would allow them to have plenty of clothing ranges close at hand but look tidy for client visits. The space was to have a retail look and feel and enable the client’s products to be exhibited in the best possible way.

THE APPROACH

We created a very welcoming reception area with custom signage and herringbone flooring to create a ‘WOW’ upon entry. Meeting rooms and showrooms are placed strategically around the space so that teams can quickly access them when needed. A bring and airy breakout area is used as a communal huddle space as well as a canteen.

THE FEEDBACK

STEP ONE
STEP TWO