KEY STATISTICS

Calendar

0

weeks

Flat Plan

0

sq ft

Office Chair

0

seats

THE BRIEF

Zoll had outgrown their old office space and wanted their new location to act as a multifunctional facility to support their passion for improving resuscitation outcomes through innovation.

THE APPROACH

An exciting opportunity to go back to basics and for our designers to drill down into what really mattered for the company when composing the design brief. Close collaboration between Officeinsight and Zoll resulted in a space that incorporates a large, versatile training room, research and development labs, breakout and canteen space.  Given the extensive scope of works, the project was completed before the deadline resulting in a statement office that will comfortably provide for the innovation and ambitions of the company.

THE FEEDBACK